Πλήρης λίστα ιστοσελίδων γνωριμιών

Σειρά:
Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Victoria Milan

(25% προτετάμενο)

Victoria Milan

Νιώθετε παγιδευμένοι σε έναν μονότονο, δίχως αγάπη γάμο; Σας λείπει η μαγεία του πάθους, του ενθουσιασμού και της προσωπικής επαφής; Η Victoria Milan μπορεί να βοηθήσει!

Η Victoria Milan είναι μια νέα ευρωπαϊκή υπηρεσία γνωριμιών για παντρεμένους και δεσμευμένους που αναζητούν μια εχέμυθη σχέση. Είτε αναζητάτε ένα αθώο και φιλικό διαδικτυακό φλερτ, μια σχέση της μιας βραδιάς χωρίς δεσμεύσεις, ή μια μακροχρόνια σχέση στον πραγματικό κόσμο, η Victoria Milan υπόσχεται να σας παρέχει ένα ασφαλές, ανώνυμο και εχέμυθο διαδικτυακό περιβάλλον. Ψάξτε και επικοινωνήστε ανώνυμα με χιλιάδες παντρεμένα και δεσμευμένα μέλη από όλη την Ευρώπη και τη Σκανδιναβία. Τα μέλη μας είναι ακριβώς σαν εσάς, θέλουν να ξανανιώσουν τη μαγική αυτή αίσθηση.

Γνωριμίες για παντρεμένους και δεσμευμένους

Διεθνείς μελέτες δείχνουν πως το 30% των εγγεγραμμένων μελών σε παραδοσιακές ιστοσελίδες για αδέσμευτους, δεν λένε αλήθεια σχετικά με το αν είναι παντρεμένοι ή έχουν σχέση. Η Victoria Milan είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για παντρεμένους/ες και δεσμευμένους/ες που ψάχνουν μια παράλληλη σχέση, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε ή να πείτε ψέματα για την αισθηματική σας κατάσταση. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα μέλη μας ψάχνουν κάποιον παντρεμένο. Οπότε, πείτε μας την αληθινή προσωπική σας κατάσταση κατά την εγγραφή και αρχίστε την αναζήτησή σας!
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Lust.net

(50% προτετάμενο)

Lust.net

Τι είναι το Lust
Το Lust είναι μια κορυφαία διαδικτυακή ιστοσελίδα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ενήλικες να βρουν, να επικοινωνήσουν, και να γνωρίσουν άτομα με τις ίδιες απόψεις από την περιοχή τους ή από όλο τον κόσμο. Είναι διαθέσιμο μέσω λάπτοπ, σταθερό υπολογιστή, τάμπλετ, ή smartphone.

Ποιός θα πρέπει να χρησιμοποιεί το Lust;
Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών, στρέιτ, γκέι, λεσβία, bisexual, ή transgender. Οι ελεύθεροι και τα ζευγάρια είναι επίσης ευπρόσδεκτοι!

Πώς λειτουργεί το Lust;
Το Lust σχεδιάστηκε για να είναι απίστευτα εύκολο στην χρήση. Η εγγραφή είναι δωρεάν.Θα πρέπει να προσθέσεις μια φωτογραφία, να επαληθεύσεις το προφίλ και την διεύθυνση email σου για περισσότερες απαντήσεις. Έπειτα, ξεκίνα την περιήγηση στην αρχική σου σελίδα για να δεις όλα τα άτομα που μπορείς να γνωρίσεις.
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Asian Match

(50% προτετάμενο)

Asian Match

Asian Dating, Asian Women, Find Asian Date, Singles, Asian Girls Online, Fillipino dating - Asian Match

Asian Dating website to find an Asian date online. Find online Asian women, singles, girls & men for dating. 100% free dating website to find asian dating & Fillipino dating personals. Find an Asian match online today.
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Badoo

(15.4% προτετάμενο)

Badoo

To Badoo είναι το μεγαλύτερο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο κοινωνικό δίκτυο γνωριμιών με πάνω από 200 000 000 χρήστες από όλο τον κόσμο.

Βασικά, είναι σαν το facebook για διαδικτυακές γνωριμίες με ξεκάθαρο σκοπό τη γνωριμία τη σχέση και το σεξ. Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες, βίντεο, να αλλάξετε φωτογραφίες του προφίλ σας και να κοινοποιήσετε πράγματα σε άλλους όπως ακριβώς θα κάνατε σε ένα οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που καθημερινά εγγράφονται χιλιάδες νέοι χρήστες διαφόρων ηλικιών από όλο τον κόσμο.

Η εγγραφή στο Badoo είναι δωρεάν αν και κατά τη διάρκεια της περιηγήσεις σας, σας δίνετε η δυνατότητα να αγοράσετε εικονικά τριαντάφυλλα και αλλά διάφορες υπηρεσίες για να τραβήξετε τη προσοχή κάποιου άλλου χρήστη, να φλερτάρετε και να γνωριστείτε ποιο άνετα μαζί του.

Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην είστε αγενής, πιεστικός/ή ή απειλητικός/ή, επειδή το badoo δεν θα διστάσει να διαγράψει το λογαριασμό σας.

Λόγο της φιλικής διάθεσης που εκπέμπει το Badoo και του ξεκάθαρου λόγου που εγγράφονται οι χρήστες είναι πολύ ευκολο να γνωρίσεις ατομα για σεξ ακόμα και για τρίο.
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με DTF Today

(50% προτετάμενο)

DTF Today

DTF Today


Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Friend Finder

(50% προτετάμενο)

Friend Finder

FriendFinder - Have fun, meet people, & find love.

Have fun, meet people & find love.
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Horny Wife

(50% προτετάμενο)

Horny Wife

Horny Women & Lonely Cheating Housewives Looking for Affairs

Horny Wife is the place where lonely housewives look for hookups. Find discreet affairs with horny women, slutty & naked wives, horny bitches and more!
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Just Sex Only

(50% προτετάμενο)

Just Sex Only

Just Sex Only


Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με MenNation

(50% προτετάμενο)

MenNation

MenNation
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Nightly Encounter

(50% προτετάμενο)

Nightly Encounter

Nightly Encounter - Welcome


Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Tap and Chat

(50% προτετάμενο)

Tap and Chat

TapAndChat

Tap and Chat: Meet Locals for Casual Dates and Flirting
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με TsDates

(50% προτετάμενο)

TsDatesΔιάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με XHookups

(50% προτετάμενο)

XHookups

Xhookups - Sex Personals and Adult Dating Hookup Site

XHookups is the best hookup and sex personals site for adult dating. Meet fuck buddies for casual sex and encounters
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Ashley Madison

(20% προτετάμενο)

Ashley Madison

To AshleyMadison.com είναι μια ξεχωριστή ιστοσελίδα διαδικτυακών γνωριμιών που όμοια της ίσως να μην έχεις ξαναδεί.

Είναι ίσως η μόνη ιστοσελίδα διαδικτυακών γνωριμιών που στοχεύει παντρεμένους και δεσμευμένους άντρες και γυναίκες για να γίνουν μέλη της.

Η ιστοσελίδα δραστηριοποιείτε παγκόσμια από το 2001 και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 28 000 000 μέλη από κάθε γωνιά της γής.
Η Ashley Madison είναι η παγκόσμια 1η υπηρεσία εξωσυζυγικών ραντεβού για εχέμυθους και διακριτικούς συντρόφους. Είναι η ιστοσελίδα που έχει βάλει τον όρο Married Dating στο διαδικτυακό λεξιλόγιο και επιτρέπει σε άντρες και γυναίκες να απατήσουν το άλλο τους μισό με απόλυτη εχεμύθεια.

Στην ιστοσελίδα θα βρεις και άτομα που δεν είναι παντρεμένα ή δεσμευμένα αλλά που ψάχνουν να κάνουν σχέση με ένα παντρεμένο ή μια παντρεμένη.

Η εγγραφή είναι Δωρεάν. Απλά συμπλήρωσε μερικά στοιχεία για το τι ψάχνεις και αυτόματα θα μπορείς να σερφάρεις σε χιλιάδες προφίλ παντρεμένων γυναικών και αντρών που ψάχνουν για μια διακριτική και εχέμυθη σχέση.

Σου δίνετε η δυνατότητα όμως να αναβαθμίσεις το λογαριασμό σου αγοράζοντας credits τα οποία θα σου επιτρέπουν αν διαβάζεις τα μηνύματα που σου στέλνουν τα αλλά μέλη ή για να μπορείς να στείλεις και εσύ μηνύματα.

Αν θέλεις και εσύ μια σχέση με μια παντρεμένη κυρία ή με ένα παντρεμένο ώριμο άντρα, τότε κάνε την κίνηση σου και εγγράψου στο ashleymadison.com τώρα.
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Ashley Madison m4m

(50% προτετάμενο)

Ashley Madison m4m

Man for Man :: AshleyMadison.com

Join Ashley Madison for a premier dating experience. Over 50 million members worldwide looking to chat, connect and meet. Sign up for free today!
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με CougarCrush

(50% προτετάμενο)

CougarCrush

CΤο CougarCrush είναι ένας μοναδικός ιστότοπος γνωριμίας ενηλίκων που διευκολύνει την εκπλήρωση των σεξουαλικών επιθυμιών και φαντασιών. Το CougarCrush παρέχει μια συγκεκριμένη σειρά από δωρεάν χαρακτηριστικά για ενήλικες για να επιτρέψει τις ερωτικές περιπέτειες και να πραγματοποιήσει τα άτακτα όνειρα σου. Η πλατφόρμα ραντεβού ενηλίκων μας μπορεί να σε συνδέσει με γυναίκες ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Είτε είσαι στρέτι, bisexual ή λεσβία, το CougarCrush θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό ραντεβού. Το CougarCrush σου παρέχει την καλύτερη ψυχαγωγία και την μεγαλύτερη ευχαρίστηση στο περιστασιακό και το ερωτικό ραντεβού επειδή μπορείς εύκολα να μοιραστείς φωτογραφίες και να έχεις πρόσβαση σε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο και υπηρεσίες μηνυμάτων. Εάν ψάχνεις να βγεις με κάποια σήμερα το βράδυ, τότε ή πλατφόρμα για ραντεβού μας θα σε βοηθήσει να βρεις αγάπη,περιστασιακό σεξ, μια διακριτική σχέση, cyberchat, ή απλά μερικούς νέους φίλους.
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με EligibleGreeks.com

(50% προτετάμενο)

EligibleGreeks.com

Η ιστοσελίδα γνωριμιών eligiblegreeks.com έχει σαν στόχο να φέρει πιο κοντά όλους τους Έλληνες του κόσμου για να γνωρίσουν το άτομο που θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή μαζί τους.

Η ιστοσελίδα είναι πολύ σοβαρή καθώς δεν θέλει να τοποθετηθεί σαν ένα σεξ σάιτ αλλά σαν ένα σοβαρό χώρο όπου οι επισκέπτες του θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό.

Ένα από τα μεγάλα της πλεονεκτήματα είναι ότι η ιστοσελίδα αυτή έχει ένα μοναδικό αλγόριθμο ο οποίος σου προτείνει ατομα για να επικοινωνήσεις μαζί τους βάση των πληροφοριών για εσένα που καταχωρείς στο σύστημα.

Κατά την εγγραφή σου καλήσε να απαντήσεις αν θέλεις - ένα πολύ μεγάλο αριθμό ερωτήσεων για εσένα ούτος ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα να σου προτείνει και να σε προτείνει σε άτομα τα οποία έχετε κοινά χαρακτηριστικά, ούτος ώστε να βρείς όσο ποιο γρήγορα τον έρωτα της ζωής σου.

Η εγγραφή στο eligiblegreeks.com είναι Δωρεάν. Δίνετε όμως και η δυνατότητα να αναβαθμίσεις το λογαριασμό σου σε Πλατινένιο ο οποίος θα σου δώσει ένα μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων.

Η συνδρομή μπορεί να είναι για 3 μηνες , για 6 ή για 12.

Αν αυτό που ψάχνεις είναι μια Ελληνίδα για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου τότε πρέπει άμεσα να εγγραφείς στο Eligiblegreeks.com
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Flirt 4 Free

(50% προτετάμενο)

Flirt 4 Free

Flirt 4 Free
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Free Snap Milfs

(50% προτετάμενο)

Free Snap Milfs

Online Dating


Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Fuckbook Ellada

(50% προτετάμενο)

Fuckbook Ellada

Fuckbook Ελλάδα | Ελληνικό Fuckbook

Εάν ψάχνετε το τέλειο σεξουαλικό ξέσπασμα, τότε καλωσήρθατε στο πιο κατάλληλο μέρος. Το Fuckbook Ελλάδα! Ο ιστότοπος για στιγμές σεξ γε, F*ckbook Ellada
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Fuckbook Greece

(50% προτετάμενο)

Fuckbook Greece

Fuckbook Greece | Join The Greek Sex Club

Now people who live in Greece can register with our unique dating website and start looking for sex online. Visit Fuckbook Greece and enjoy your time., F*ckbook Greece
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Gay Fuckbook

(50% προτετάμενο)

Gay Fuckbook

GayFuckBook -


Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Greek Fuckbook

(50% προτετάμενο)

Greek Fuckbook

Fuckbook στην Ελλάδα | Fuckbook για Έλληνες

Τώρα ήρθε και στην Ελλάδα ένας ιστότοπος με ερωτικούς συντρόφους για όλα τα γούστα! Στο Greek Fuckbook απαιτείστε άμεσα την απόλυτη ηδονή., Greek F*ckbook
Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Hot Ebony Dating

(50% προτετάμενο)

Hot Ebony Dating

Hot Ebony Dating


Διάβασε περισσότερα

Σχόλια και εμπειρίες σχετικά με Hustler Hookups

(50% προτετάμενο)

Hustler Hookups

To hustlerhookups.com είναι μια διαδικτυακή κοινότητα γνωριμιών που έχει ένα και μοναδικό σκοπό. Να δώσει στις παντρεμένες ή δεσμευμένες γυναίκες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο την ευκαιρία να απατήσουν τον άντρα τους με έναν άγνωστο.

Ναι καλά διάβασες. Αν είσαι γυναίκα, παντρεμένη ή δεσμευμένη που ψάχνεις τη περιπέτεια και θέλεις - συνειδητά - να έχεις ερωτικές και σεξουαλικές σχέσεις με άλλους άντρες χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση και με απόλυτη εχεμύθεια, χωρίς να υπάρχει περίπτωση να το μάθει ποτέ κανείς τότε η εγγραφή σου στο hustlerhookups.com θεωρείτε δεδομένη.

Από την αλλά αν είσαι άντρας, νέος ή παντρεμένος και θέλεις να έχεις σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες που το μόνο που θέλουν είναι μια νύχτα πάθους και περιπέτειας, τότε εγγράψου στο hustelerhookups.com, ανέβασε τη ποιο ερωτική σου φωτογραφία και άσε τις γυναίκες να έρθουν να σε βρουν.

Η εγγραφή στο hustlerhookups.com είναι ΔΩΡΕΑΝ. Έχετε όμως την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας αν θέλετε - σε GOLD Member ή VIP Member όπου θα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε όσα προσωπικά μηνύματα θέλετε σε αλλά μέλη, το προφίλ σας θα εμφανίζετε ποιο ψηλά στις αναζητήσεις των άλλων μελών και αλλά πολλά που καθιστούν την αναβάθμιση πολύ συμφέρουσα.

Το hustlerhookups.com χαρακτηρίζετε ως ο παράδεισος του εχέμυθου σεξ, για αυτό αν θέλετε να το ζήσετε, καλά κάνετε να εγγραφείτε άμεσα.
Διάβασε περισσότερα