Σχόλια γραμμένα από αυτή τη διεύθυνση IP (75460)

AtakToFlirt - απλά ότι χ

0

Σχόλιο:
Χάλια μαύρα, είναι η ίδια μ@λακία με το "Εγχώριο Φλερτ" και το "Φίλοι με Προνόμια" και όλα αυτά τα κωλοσαιτς, βλέπεις τα ίδια προφίλ, καμία δεν απαντάει, και θέλουν και συνδρομή για να μιλήσεις...είστε για τα μπάζα, και τυχεροί που δεν μπορώ να βάλω μηδέν, καλύτερα να πάω σε κάνα μπουρδέλο να στανιάρω παρά να πληρωσω και συνδρομή εδώ πέρα!!!

xxxman35 δεν προτείνει AtakToFlirt σε φίλους/γνωστούς

AtakToFlirt - Ρε λαμόγι&

0

Σχόλιο:
Ρε λαμόγια.ολες η γυναίκες ψεύτικα προφίλ.ολες ίδιες σε άλλα ψευτο σάιτ σαν αυτό.αν δεν σου πάρουν χρήματα.δεν δεν μιλάς σε καμία και αν πιαστείς κορόιδο και δώσεις χαχα.μιλας με τον σέρβερ.. που σε παραμυθιάζει να γνωρίστηκε καλύτερα δήθεν.για να στέλνεις συνέχισα μυνήματα και να χρεώνεστε.. τσάμπα.. μιλώντας με το λαμόγιο.που έχει κάνει το σάιτ.

Δυνάμεις:
KAMIA

Manos δεν προτείνει AtakToFlirt σε φίλους/γνωστούς

AtakToFlirt - Γεματο ψε&

0

Σχόλιο:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300ΧΛΜ ΑΠΟΣΤΑΣΗ...ΕΔΩΣΑ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ Site???Μας κοροιδευτε..Δεν Εχετε ανθρωπους να γνωρισουμε!!!Γεματο ψευτικα προφιλ και πουστηδες😣 θα πρεπει να ελεγχετε τη γνησιοτητα των φωτο με καποιο τροπο.Τιποτα δεν υπαρχει!!!
Πληρωσα τρεις μηνες...Επιστρεψετε μου τα χρηματα!!Ευχαριστω..

PantelisPant δεν προτείνει AtakToFlirt σε φίλους/γνωστούς

AtakToFlirt - Γεματο ψε&

0

Σχόλιο:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300ΧΛΜ ΑΠΟΣΤΑΣΗ...ΕΔΩΣΑ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ Site???Μας κοροιδευτε..Δεν Εχετε ανθρωπους να γνωρισουμε!!! Γεματο ψευτικα προφιλ και πουστηδες😣 θα πρεπει να ελεγχετε τη γνησιοτητα των φωτο με καποιο τροπο.
Τιποτα δεν υπαρχει!!!
Επιστρεψετε μου τα χρηματα!!Ευχαριστω..

Αντιδράσεις γραμμένες από αυτή τη διεύθυνση IP