Τελευταία σχόλια

CupidTaste - gnorimia

0

Σχόλιο:
gnorimia

Mistika Flert - Απατεώνε&#

0

Σχόλιο:
Όλα τα προφίλ είναι ψεύτικα για να τρώνε λεφτά μη μπαίνετε σκέτη απάτη είναι!!!

Kostakosta δεν προτείνει Mistika Flert σε φίλους/γνωστούς

XAdult18x - ΑΠΑΤΕΣ

0

Σχόλιο:
Υπάρχουν τα πιο κάτω sites που είναι όλα της ίδιας εταιρείας και σε όλα υπάρχουν οι ίδιες γυναίκες μα τις ίδιες φωτο κλπ (copy-paste). Ποτε δεν θα συναντήσετε καμμια ούτε θα σας τηλεφωνήσουν. Είναι εργαζόμενες με ποσοστάπάνω στα χρήματα που ξοδευετε. Μπαίνει αγγελία στην Χ.Ε. [Ειδικότητα: Εξυπηρέτηση Πελατών - Call Center - Client Service] & προσλαμβάνονται για να εξαπατούν τον κόσμο. Κανένα προφίλ δεν ειναι αληθινο. Μακριά ! ούτε σεντ να μην δώσετε. Να: mistress18.com, foxyadult.club, adult-cupid.com, eurobelle.com, xadult18x.com, sensualerotics.com, cupidtaste.com, euro-adult.com, milf-affairs.com, eurofling.com, e-hookups.com, sneaky-date.com, dubaloo.com, lovveli.com, 69senses.com, maxxsexx.com, foxyflirts.club, flirtero.com, euroadult.chat, milf-flirt.com, foxyflirts.com, foxyones.com, melixas.com, lust18.club, lovadate.com, maxx-flirt.com

Δυνάμεις:
Καμμία!

Αδυναμίες:
Όλα τα προφίλ fake. Ακόμα και η ίδια "γυναίκα" στις φωτό δεν είναι η ίδια. από site σε site.

Pipistrello δεν προτείνει XAdult18x σε φίλους/γνωστούς

XAdult18x - Είναι απά&

0

Σχόλιο:
Οτι γραφουν και οι άλλοι.Είναι μάλλον πληρωμένα τα σχόλια και ψευτικα τα προφίλ από υπάλληλους που παριστάνουν τις γυναίκες για να ξοδεύεις λεφτά αγοράζοντας μοναδες.

sakis δεν προτείνει XAdult18x σε φίλους/γνωστούς

Mistika Flert - Απατη

0

Σχόλιο:
Ειναι απατη

petros δεν προτείνει Mistika Flert σε φίλους/γνωστούς

XAdult18x - Fake profiles!

0

Σχόλιο:
Fake profiles
Μην πετάτε τα λεφτά σας!

Δυνάμεις:
Καμμία

Αδυναμίες:
Ολα

BeCool δεν προτείνει XAdult18x σε φίλους/γνωστούς

LovaDate - Makria apo to site! Stin pira!

0

Σχόλιο:
Tragiko site paides, mi dosete oute evro, plironoun gkomenes na pianoun tin parla averta gia na se peisoun na sinexiseis na milas! To profil me onoma "Καραμελίτσαx, 23" apodedeigmena douleuei sto site, gia na traviksei kosmo. Ego tin patisa, min pathete to idio! Exo idi kinithei nomika gia eksapatisi, tha epemvei eisaggeleas!

Δυνάμεις:
Dinameis? Xaxa kalo

Αδυναμίες:
fake

Mav90 δεν προτείνει LovaDate σε φίλους/γνωστούς

XAdult18x - Μούφα

0

Σχόλιο:
Μούφα μάγκες.Μόνο λεφτσ θέλουν

Gianni xx δεν προτείνει XAdult18x σε φίλους/γνωστούς

LovaDate - Απάτη!

0

Σχόλιο:
Μακριά από αυτήν την εκμετάλλευση! Αμέτρητα ψεύτικα προφίλ, ζητούν ασύλληπτα ποσά για να μιλήσεις και φυσικά ποτέ δεν πρόκειται να προχωρήσεις σε ραντεβού. Κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν στο site, ώστε να σε απομυζήσουν όσο μπορούν. Χρησιμοποιούν ψεύτικες φωτογραφίες μοντέλων και κάνουν τυποποιημένες ερωτήσεις. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δυνάμεις:
Μηδέν.

Αδυναμίες:
Όλα!

NikosKal δεν προτείνει LovaDate σε φίλους/γνωστούς

Adult Sex Community - Αηδία

0

Σχόλιο:
Μπήκα κάπου στις αρχές καλοκαιριού από περιέργεια. Στην αρχή σου ζητάνε φωτογραφίες και σχόλια για να σου δώσουν δωρεάν νομίσματα τα οποία είναι λίγα, αν αναλογιστεί κανείς ότι το μήνυμα κοστίζει 40 νομίσματα. Με το που μπήκα μου μίλησε μια κοπέλα, δεν θα την έλεγα θεά, και ίσως γι' αυτό το λόγο ξεγελάστηκα και της απάντησα. Όμως μόλις της πρότεινα skype μου είπε πως είναι πολύ νωρίς. Ξέμεινα από μηνύματα και δεν είχα να στείλω. Στην αρχή σε δελεάζει με μια προσφορά αλλά αν την πάρεις μετά δεν έχει, πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά για να πάρεις πακέτο. Αγόρασα, μιας και έβλεπα ότι τα profile είχαν φωτογραφίες από καθημερινές κοπέλες (ακόμα και δύσμορφες). Τελικά, μετά από μερικά μηνύματα που έστειλα σε κάποια profile κατάλαβα ότι δε μιλάω με καμιά από αυτές και ότι γράφει το ίδιο πρόσωπο (προφανώς οι διαχειριστές), ίδιος τρόπος γραφής, ακόμα και στα ερωτηματικά και στις τελείες, επίσης ακαριαία ανταπόκριση κάτι που δεν συμβαίνει με πραγματικά profile. Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστώ να αλλάξω τον τραπεζικό μου λογαριασμό μην τυχόν και έχω στο μέλλον άλλα προβλήματα με όλους αυτούς τους απατεώνες. Επίσης να πω ότι το συγκεκριμένο site, για κάθε μέρα που μπαίνεις σου προσφέρει 10 νομίσματα δωρεάν, αλλά πιστέψτε με και 1.000.000 νομίσματα να έχεις δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μιας και το 99% των profile είναι διαχειριστών, και ίσως ένα πολύ μικρό ποσοστό να είναι πραγματικό αλλά όσο και να μιλήσεις δεν παίρνεις skype ή κάποιο άλλο μέσο πιο φτηνής επικοινωνίας και πάντα η ίδια δικαιολογία "δεν εμπιστεύομαι τα προσωπικά μου δεδομένα", "πρώτα πρέπει να σε γνωρίσω" και πούτσες μπλέ. Αίσχος και αηδία, μείνετε μακριά!

Δυνάμεις:
Καμία απολύτως!!! Αλλά καταλαβαίνεις αμέσως την απάτη εκτός κι αν είσαι εντελώς ηλίθιος!

Αδυναμίες:
Μια παπάρα και μισή!

Apostolos δεν προτείνει Adult Sex Community σε φίλους/γνωστούς