ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!..

Δεν ξέρω με πιες πηγές ή κριτήρια γράφονται μερικά στοιχεία, αλλά είναι 100% σίγουρο πως το fatsa.gr ΔΕΝ "δημιουργήθηκε πριν από 3 χρόνια", καθώς είμαι αποδεδειγμένα μέλος από το 2007! Συνεπώς σας έχει ξεφύγει ένας άσσος μπροστά από το 3, είναι τουλάχιστον πριν 13 χρόνια λειτουργίας.. Το χρησιμοποιούσα κατά κόρον καθώς ήταν απ' τα λίγα Ελληνικά social chat και το υποστηρίξαμε όσο το δυνατόν καλύτερα!.. Θα ήταν μεγάλο άδικο, η όποια συνοπτικής διαδικασίας ψηφοφορία (καλό ή κακό, 1 ή 5 αστέρια), καθώς αν με ρωτούσατε τον καιρό που ξεκίνησα ήμουν κατενθουσιασμένος θα έβαζα αβλεπτί 5*, ενώ μετά από χρόνια χρήσης και κάμποσων απογοητεύσεων θα έβαζα 2*. Όμως και οι δύο κριτικές είναι λάθος! Επίσης δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια low budget παραγωγή με μία απαρχαιωμένη γλώσσα προγραμματισμού, έναντι με άλλα Παγκόσμια ή Ευρωπαϊκά social chat, που απευθύνονται σε άλλα νούμερα πληθυσμών. Αν με ρωτούσατε πόσο βαθμολογώ αυτό ή εκείνο συγκεκριμένα και το στατιστικό αποτέλεσμα των απαντήσεων έβγαζε από μόνο του τα "Αστέρια Ικανοποίησης" θα ήταν πολύ πιο κοντά στην αλήθεια και έξω από συναισθηματισμούς Ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα κλείσει το site, λόγω αριθμών και σε δεύτερη φάση μερικών κακομαθημένων συμπεριφορών Admins & Moderators.
Θεωρώ μεγάλο επικοινωνιακό λάθος, πως το site έκλεισε εντελώς αθόρυβα χωρίς έστω να ειδοποιήσει τους χρήστες του προσωπικά στα e-mails εγγραφής (αφού πρόκειται να αναβαθμιστεί) και πως οι κριτικές συλλέγονται κατόπιν εορτής από άσχετα μέρη δεξιά κι αριστερά..
Τα δια ζώσης happenings μεταξύ των μελών, θα είχαν σώσει την επικοινωνιακό gap του site και θα απέτρεπε να υπάρχουν μερικά κακόβουλα μέλη, που συνετέλεσαν καταλυτικά στην καταστροφή του!..
Παρ' όλα αυτά, αν ξανάνοιγαν σε βελτιωμένη ή εντελώς νέα έκδοση και μου έκαναν προσωπική πρόσκληση (από την ψηφιακή βάση δεδομένων τους), στο e-mail εγγραφής μου (του πρώην λογαριασμού), θα επανερχόμουν για εκτεταμένη χρήση ή έστω για το Τιμής Ένεκεν!..

Πλεονεκτήματα
α) Είναι Ελληνικό και μπορείς εύκολα να έρθεις σε επαφή με τον χρήστη που σου μιλάει,
β) Είναι Δωρεάν και αυτός είναι ο λόγος της μακροβιότητας του,
γ) Περιορισμένος αριθμός ξένων χρηστών (αφού ήταν για Ελλάδα μόνο)
δ) Είχε πλατφόρμες δημιουργικής ανάπαυσης (παιγνίδια, ψηφοφορίες, groups),lobby camera για online chat επιτόπου (απλά με τις τότε συνδέσεις κρέμαγε λίγο), ένα online editor για να φτιάχνεις εικόνες και τις φωτογραφίες του έλειπε μόνο!..

Μειονεκτήματα
α) Ανεπίτρεπτη γλώσσα προγραμματισμού,
β) Πιο αυστηρά κριτήρια επιλογής, λειτουργίας και ελέγχου των Admins,
γ) Ενοχλητικές διαφημίσεις που αγγίζουν τα όρια του φασιστικού,
δ) Έλλειψη ηλεκτρονικού ελέγχου των χρηστών μέσω τηλεφωνικής ταυτοποίησης (π.χ. με sms) & κατά τη χρήση με IP

Επίσκεψη Fatsa.gr Κριτικές σχετικά Fatsa.gr

Γράψτε μια απάντηση σε αυτήν την κριτική

Στείλτε μου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν κάποιος γράφει μια άλλη κριτική σχετικά με Fatsa.gr
Στείλτε μου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν κάποιος απαντά στην κριτική μου
Αποδέχομαι τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών