Η ιστοσελίδα γνωριμιών elmaz.gr έχει έχει δημιουργηθεί το 2008 και δραστηριοποιείτε σε 13 χώρες μεταξύ των οποίων η Βουλγαρία, η Ρουμανία η Ρωσία και η Τσεχία. Η ιστοσελίδα έχει πάνω από 160 000 μελή από τα οποία το 73% από αυτά είναι ενεργά - βάση έρευνας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Στο elmaz.gr εγγράφονται καθημερινά περίπου 10 με 30 νέα μέλη δίνοντας έτσι της ευκαιρία στο να γνωρίσετε νέα άτομα. Η εγγραφή στην ιστοσελίδα είναι Δωρεάν αλλά δίνετε η ευκαιρία στους χρήστες να αναβαθμίσουν το λογαριασμό τους σε ELMAZ EXTRA όπου θα τους επιτρέπετε να διαβάζουν τα προσωπικά εισερχόμενα τους μηνύματα που θα λαμβάνουν από άλλους χρήστες. Το 76% των χρηστών του elmaz.gr είναι μεταξύ των ηλικιών 25 – 49 ετών και το 56% των εγγεγραμμένων μελών είναι από την Αθήνα. Τα υπόλοιπα μελή προέρχονται από άλλες σημεία της Ελλάδας. Πολλές γυναίκες από γειτονικές χώρες όπως Βουλγαρία και Ρουμανία, παρόλο που υπάρχουν αντίστοιχες ιστοσελίδες στη χώρα τους, προτιμούν να εγγραφούν στην ελληνική ιστοσελίδα. Άραγε γιατί?? Το elmaz.gr είναι μια από τις ποιο ενεργές ιστοσελίδες γνωριμιών στην Ελλάδα όπου υπάρχουν πάρα πολλά ενεργά μέλη και προστίθενται καινούργια μέλη καθημερινά. Είναι το τέλειο μέρος για να γνωρίσετε τον ερώτα ή περιπέτεια μιας νύχτας.

Elmaz Κριτικές

  Απο τα λιγα καλα

  Το site ειναι απο τα λιγα καλα και σοβαρα. Σχετικα ευκολο στην χρηση του κσι οικονομικο. Εχει ελληνιδες και καποιες ξενες. Μπορεις να συναντησεις ενδιαφερουσες περιπτωσεις.
  Το Elmaz ειναι ενα αξιοπρεπεστατο site

  Πλεονεκτήματα
  ευκολο οικονομικο και με πραγματικα προφιλ

  Μειονεκτήματα
  Η σπαστικη διαφημιση των κοσμηματων

  Elmaz the best

  Το Elmaz είναι μια χαρά σαιτ για γνωριμίες και όσοι βαριούνται να ψαχτούνε έξω και προτιμάνε το πληκτρολόγιο σίγουρα θα βρουν αυτό που ψάχνουν.

  Πλεονεκτήματα
  Έχει αρκετό κόσμο, έχει οικονομική συνδρομή στην τιμή του ενός καφέ και αν ψάξεις θα βρεις ενδιαφέρουσες υπάρξεις.

  Μειονεκτήματα
  Προσοχή στους επαγγελματίες απατεώνες που αναζητάνε ευκολόπιστα θύματα.

  ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 ΤΟΥ ΒΑΖΩ 7

  Καταρχας εχει προβλημα με τα Ελληνικα του.Σαν site ειναι φτηνο φιλικο,αλλα χρειαζεσαι λιγο καιρο μεχρι να το συνηθησεις,,συχναζει,,,εκει καθε καρυδιας,,καρυδι,,,νομιζω δεν ειναι κακο αυτο,αν ξερεις τι ζητας,κ τιθελεις να συναντησεις,,τους αλλους τους κανεις μπλοκ!! Εχει πελατεια ,κ μιλαω παντα για γυναικες,απο την Βουλγαρια κυριως,κ Ρωσια,,αλλα κ Ελληνιδες φυσικα..!! Ειναι φτηνο ,κ δεν χρειαζεσαι καρτες κ τετοια!!Αυτα,,

  Πλεονεκτήματα
  Λειτουργικο κ προ παντων φτηνο.

  Μειονεκτήματα
  μονον τα Ελληνικα του βρησκω σαν μειων,κ το ιντερφεισ του γενικα που θελει καποιο χρονο μεχρι να το μαθεις,δειτε με το nickname μου μερικα σχολια που εχω κανει κ για μερικα αλλα,ευχαριστω

Επίσκεψη Elmaz

Γράψτε μια κριτική