Από το 1995 δουλειά μας είναι να σας κάνουμε ευτυχισμένους! Εξειδικευόμαστε στις επιτυχημένες γνωριμίες με σκοπό το γάμο, συμβίωση, σχέση για όλους εσάς που για οποιονδήποτε λόγο αυτή τη στιγμή στη ζωή σας είστε μόνοι-ες και θα θέλατε να κάνετε μια σωστή γνωριμία, να βρείτε το "ταίρι" σας, να ταιριάξετε με έναν άνθρωπο που σας αρέσει, σας ταιριάζει και σας ενδιαφέρει να κάνετε μαζί του μια όμορφη και σοβαρή σχέση. Κάποιος θα σκεφθεί ίσως ότι θα μπορούσε να κάνει γνωριμίες από μόνος του -χωρίς να απευθυνθεί σε εμάς. Κοιτάξτε, δουλειά μας δεν είναι να σας υποδείξουμε εμείς το σύντροφο που θα επιλέξετε. Αυτό είναι τόσο προσωπικό ζήτημα που μόνον στη δική σας κρίση μπορούμε να το αφήσουμε. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να αυξήσουμε τις δυνατότητες επιλογής σας (μέσα από τον ιδιαίτερα πλούσιο και πλήρως μηχανογραφημένο κατάλογο μελών μας) και επίσης να σας δώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία -πληροφορίες για το άτομο με το οποίο θα συναντηθείτε (ηλικία, επάγγελμα, εμφάνιση, ενδιαφέροντα κλπ.). Με αυτόν τον τρόπο κάνετε στοχευμένες επιλογές μόνον με άτομα κατάλληλα και αξιόλογα και όχι άστοχες γνωριμίες. Ακόμη, η παρέμβασή μας είναι σημαντική, καθώς απó τη στιγμή που θα συνεργαστείτε μαζί μας, θα έχετε έναν πολύτιμο και έμπιστο φίλο που μπορείτε να του μιλήσετε ανοιχτά για τα "θέλω" σας, να μοιραστούμε απόψεις και να πάρετε και μια γνώμη ειδικού - εφόσον το θελήσετε. Άλλωστε η πολυετής εμπειρία μας στο θέμα των ανθρωπίνων σχέσεων μας έχει διδάξει πολλά, που θα θέλαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας σε μια φιλική ατμόσφαιρα στα γραφεία μας.

Πως λειτουργούμε

Για να πετύχουμε στο έργο μας* να σας φέρουμε σε επαφή με τον/την κατάλληλο-η σύντροφο, ακολουθούμε μια σειρά βημάτων που έχουν προκύψει από την πολυετή εμπειρία μας, και έχουν αποδειχθεί σημαντικά, έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε την κατάλληλη γνωριμία με επιτυχία: 1. Σας ακούμε. Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να αισθανθείτε άνετα, να χαλαρώσετε από το άγχος και τις σκοτούρες της καθημερινότητας, και κατόπιν να μας μιλήσετε για τον εαυτό σας και για τις προσδοκίες που έχετε από το σύντροφο που επιθυμείτε. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έτσι οι σκέψεις, προτιμήσεις και επιλογές σας είναι πολύ σημαντικές για μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε τις ανάγκες σας. 2. Σας λέμε τη γνώμη μας. Αφού ακούσουμε προσεκτικά και χωρίς κριτική αυτά που θα μας πείτε, ερχόμαστε κι εμείς να σας πούμε τη γνώμη μας μέσα από την μεγάλη πείρα μας και από όλα όσα έχουμε μάθει από δεκάδες ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά. 3. Σας αναλύουμε τον τρόπο λειτουργίας του γραφείου μας τα πλεονεκτήματα που έχετε συνεργαζόμενοι μαζί μας (απόλυτη εχεμύθεια, ποικιλία επιλογών, φιλική υποστήριξη κ.α.) και κατόπιν αποφασίζουμε από κοινού την εγγραφή σας στον κατάλογο των μελών μας. 4. Ξεκινάμε την έρευνά μας άμεσα. Από τη στιγμή που έχετε γίνει μέλη του Ermis Club, απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας, δηλαδή σας προτείνουμε γνωριμίες! Έτσι λοιπόν, μπορείτε να βγείτε σε ραντεβού (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως) με άλλα μέλη μας με σκοπό να γνωριστείτε μεταξύ σας. Μπορείτε να πάτε για έναν καφέ, γεύμα σε ένα εστιατόριο, σε κάποιο μπαράκι της επιλογής σας κλπ. 5. Μένουμε σε επαφή μαζί σας. Κατόπιν της συναντήσεώς σας με το μέλος με το οποίο είχατε ραντεβού, επικοινωνείτε μαζί μας, για να μας πείτε τη γνώμη σας. Εάν υπάρχει το αμοιβαίο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές (άνδρας γυναίκα) για επόμενες συναντήσεις, συνεχίζετε τη γνωριμία σας, αλλιώς προχωρούμε και σας κάνουμε την επόμενη πρόταση γνωριμίας για σάς. 6. Εγγύηση εγγραφής. Η πρώτη επιλογή σας είναι ένας(1) χρόνος και η δεύτερη τρία(3) χρόνια και για απεριόριστο αριθμό γνωριμιών. Δηλαδή, από τη στιγμή που έρχεστε σε εμάς και εγγράφεστε μέλος, μπορείτε να κάνετε τόσες γνωριμίες όσες εσείς θέλετε - όσες χρειαστεί για να βρείτε το κατάλληλο ταίρι σας!


Πως θα μας βρείτε

Τσιμισκή 11 (4ος όροφ.) Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 546 24 καθημερινές 9 π.μ. - 9 μ.μ., Σάββατα 9 π.μ. - 5 μ.μ. Τηλ. +302310244713 Τηλ. +302310257603 Fax. +302310257505 E-mail: [email protected] E-mail: [email protected]


ΕΡΜΗΣ Club Κριτικές

Δεν έχουμε ακόμη κριτικές. Παρακαλούμε μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με άλλους επισκέπτες και γράψτε μια κριτική σχετικά ΕΡΜΗΣ Club.

Επίσκεψη ΕΡΜΗΣ Club