BEWARE....

Μία δοκίμη και ένα χάσιμο πολύτιμων ευρώ το αποτέλεσμα της αναζήτησης στο εν λόγω σαιτ.Καμία δεν δέχεται να σου δώσει email η έστω FB.Οι "κοπέλες¨" που υποτίθεται οτι συνομιλείς είναι σίγουρα εργαζόμενοι στο σαίτ και λέω εργαζόμενοι γιατί πολύ αμφιβάλω οτι είναι και γυναίκες.Απορώ πώς ακόμη δεν έχει επέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.Παρόλα αυτα υπάρχουν θύματα που συνεχίζουν και πληρώνουν και βγάζουν κελεπούρια....ή έτσι τουλάχιστον
λένε...BEWARE

Επίσκεψη Goomena Κριτικές σχετικά Goomena

2 replies

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου. Πρόκειται για στεγνούς και στυγνούς κλέφτες με όλη την σημασία της λέξεως. Καλό θα ήταν να μαζευτούν κάποιοι και να κάνουν μία ομαδική καταγγελία.
ΥΓ: Έχω παρατηρήσει ότι όσα μηνύματα εκφέρουν αρνητική άποψη για το εν λόγω "site" κατά μαγικό τρόπο αντικαθίστανται με νούμερα και ακατανόητες λέξεις για να μην είναι ευανάγνωστα προς τους "πελάτες" / ενδιαφερόμενους. Εν ολίγοις γίνεται στεγνό promotion από το εν λόγω site που υποτίθεται ότι γράφουμε τα παράπονα μας. Beware και από εμένα λοιπόν :)

μεγάλη λέξη για ενα σιτε το απάτη η η κατηγορία για κατι..θελω να πω πως εγω που γραφομαι σε αρκετα και εχω γραψει σχολια σχεδον σε ολα..ειλικρινα οταν μπηκα ειχε ενα σκασμο ωραιεσ γυναικεσ οπως και σε αλλα ..δηλαδη το Perfectdate το erosclub ειναι τα αγαπημένα μου..αλλα και αυτο το προτιμω γιατι εχει παντα διαθεσιμες κοπελες...εχω πληρωσει πολλα το δεχομαι αλλα μου αρεσει πολν.. το τσατ γενικα κ μαλιστα εχω βγει με κοπελα οταν θελησα...απο κει κ περα οντως καπιοσ να μην εχει την δικη μου υπομονη και να μιλαει τοσεσ ωρες και να θελει πιο αμεσα πραγματα..αλλα κανενα απο αυτα τα σιτε που σασ ειπα δεν κανει για κατι τετοιο..ευχομαι να σασ βοηθησα φιλοι μου και αν υπαρχει κανενα καλο αλλο σιτε να μου το στειλετε..

Επίσκεψη Goomena Κριτικές σχετικά Goomena

Γράψτε μια απάντηση σε αυτήν την κριτική

Στείλτε μου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν κάποιος γράφει μια άλλη κριτική σχετικά με Goomena
Στείλτε μου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν κάποιος απαντά στην κριτική μου
Αποδέχομαι τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών