Goomena.com - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Goomena.com - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Και εγώ πριν από καιρό χρησιμοποίησα το goomena.com και είχα τεράστια ανταπόκριση από πολλές όμορφες γυναίκες ,σε όσα άλλα σιτε είχα επιχειρήσει στο παρελθόν δεν είχα ποτέ τέτοια επιτυχία.

Αυτό το γεγονός με έκανε να πιστέψω πολύ σοβαρά ότι πρόκειται για ΑΠΑΤΗ , από κάποιους υπάλληλους που κοροιδεύουν τον κόσμο .

Ξεκίνησα ενέργειες καταγγέλοντας αυτό το σιτε και επειδή έχω επαγγελματική σχέση με την διώξη τέτοιων περιστατικών ,έμαθα μετά από την έρευνα τι ακριβώς συμβαίνει.

1. Το σιτε δεν έχει υπαλλήλους και ούτε γραφεία στην Ελλάδα απλώς συνεργάζεται με κάποια γραφεία marketing στην Ελλάδα.
2. Ένα έξυπνο κόλπο που εφαρμόζει αυτό το σιτε τελικά του δίνει αυτή την επιτυχία ,
το κόλπο είναι ότι έχει reward πρόγραμμα το αναφέρει και στο TOS και δίνει ανταμοιβή στην κάθε κοπελίτσα που ασχολείται με το σιτε. Η ανταμοιβή κυρίως είναι κάποια δώρα από ηλεκτρονικά καταστήματα της Αμερικής. Ετσι το κάθε κοριτσάκι μπορεί να βγάζει τα καλλυντικά του δωρεάν κάθε μήνα.
3. Έτσι το κάθε «κοριτσάκι» κοροιδεύει αρκετούς άντρες ανταλλάσοντας μηνύματα και καθυστερώντας το ραντεβού.
4. Από προσωπική πείρα που έχω κάνουν ραντεβού αλλά μετά από πολύ κόπο(και χρήμα) (εγώ κατάφερα να βγω με το 20% από τις γυναίκες που συνομιλούσα) .
5. Το θέμα είναι ότι όλη αυτή η έξυπνη ιστορία είναι 100% νόμιμη ειδικά από την πολιτεία που τρέχει (νεβαδα ) αλλά και από οπουδήποτε αλλού να έτρεχε το ίδιο θα ήταν όπως με ενημέρωσαν άνθρωποι που ασχολήθηκαν με το θέμα.

Εγώ προτείνω σε όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει αυτό το σιτε να το κάνει με μεγάλη προσοχή και να πιέζει από το πρώτο μήνυμα να αποκτήσει επαφή εκτός σιτε ή να βγει ραντεβού μαζί τους. Στην περίπτωση που κάποια δεν το κάνει καλά θα κάνει να σταματήσει να μιλά μαζί της γιατί μάλλον κάνει κακό στην τσέπη του.

Τελικά διαπίστωσα ότι είναι μια έξυπνη ιδέα που δίνει κίνητρο στα έξυπνα κοριτσάκια να έχουν δωράκια και οι άντρες βρίσκουν έναν τρόπο να τα προσεγγίσουν .

Πλεονεκτήματα
εξυπνη ιδεα με μερική επιτυχία

Μειονεκτήματα
προσεχτικές κινήσεις

Επίσκεψη Goomena Κριτικές σχετικά Goomena

Γράψτε μια απάντηση σε αυτήν την κριτική

Στείλτε μου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν κάποιος γράφει μια άλλη κριτική σχετικά με Goomena
Στείλτε μου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν κάποιος απαντά στην κριτική μου
Αποδέχομαι τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών