Κριτικές από αυτόν τον χρήστη

απλά ότι χειρότερο..

Κριτική σχετικά AtakToFlirt

Χάλια μαύρα, είναι η ίδια μ@λακία με το "Εγχώριο Φλερτ" και το "Φίλοι με Προνόμια" και όλα αυτά τα κωλοσαιτς, βλέπεις τα ίδια προφίλ, καμία δεν απαντάει, και θέλουν και συνδρομή για να μιλήσεις...είστε για τα μπάζα, και τυχεροί που δεν μπορώ να βάλω μηδέν, καλύτερα να πάω σε κάνα μπουρδέλο να στανιάρω παρά να πληρωσω και συνδρομή εδώ πέρα!!!

Ρε λαμόγια..

Κριτική σχετικά AtakToFlirt

Ρε λαμόγια.ολες η γυναίκες ψεύτικα προφίλ.ολες ίδιες σε άλλα ψευτο σάιτ σαν αυτό.αν δεν σου πάρουν χρήματα.δεν δεν μιλάς σε καμία και αν πιαστείς κορόιδο και δώσεις χαχα.μιλας με τον σέρβερ.. που σε παραμυθιάζει να γνωρίστηκε καλύτερα δήθεν.για να στέλνεις συνέχισα μυνήματα και να χρεώνεστε.. τσάμπα.. μιλώντας με το λαμόγιο.που έχει κάνει το σάιτ.

Πλεονεκτήματα
KAMIA

Γεματο ψευτικα προφιλ και πουστηδες😣

Κριτική σχετικά AtakToFlirt

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300ΧΛΜ ΑΠΟΣΤΑΣΗ...ΕΔΩΣΑ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ Site???Μας κοροιδευτε..Δεν Εχετε ανθρωπους να γνωρισουμε!!!Γεματο ψευτικα προφιλ και πουστηδες😣 θα πρεπει να ελεγχετε τη γνησιοτητα των φωτο με καποιο τροπο.Τιποτα δεν υπαρχει!!!
Πληρωσα τρεις μηνες...Επιστρεψετε μου τα χρηματα!!Ευχαριστω..

Γεματο ψευτικα προφιλ και πουστηδες😣

Κριτική σχετικά AtakToFlirt

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300ΧΛΜ ΑΠΟΣΤΑΣΗ...ΕΔΩΣΑ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ Site???Μας κοροιδευτε..Δεν Εχετε ανθρωπους να γνωρισουμε!!! Γεματο ψευτικα προφιλ και πουστηδες😣 θα πρεπει να ελεγχετε τη γνησιοτητα των φωτο με καποιο τροπο.
Τιποτα δεν υπαρχει!!!
Επιστρεψετε μου τα χρηματα!!Ευχαριστω..

replies: