Κριτικές από αυτόν τον χρήστη

απάτη

Κριτική σχετικά Xorisdesmefseis

Μετά από συζητήσεις με αρκετές γυναίκες εκεί μέσα, διαπίστωσα ότι υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:
1. Είναι ρομπότ (προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης), γιατί απαντούν κάθε στιγμή που εσύ επιλέγεις για επικοινωνία - πράγμα αδύνατο να είναι τόσο "τύχη" την ώρα (διαφορετική κάθε φορά, από ξημερώματα, μέχρι μεσημέρι, απόγευμα, αργά τη νύχτα...) που εσύ μπαίνεις να είναι και η γυναίκα με την οποία μιλάς εκείνη ακριβώς τη στιγμή συνδεδεμένη. Επίσης, τα ελληνικά, σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι σωστά.
2. Είναι ομάδα εργαζομένων, με μοναδικό σκοπό να σε κρατούν σε σύνδεση και να πληρώνεις. Από τις απαντήσεις φαίνεται ότι δεν απαντά το ίδιο άτομο (διαφορετικά στυλ γραφής).
ΠΟΤΈ δεν κατάφερα να να κλείσω ραντεβού. Στο αίτημα για ραντεβού, η απάντηση είναι σταθερά ίδια: "περίμενε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, ας τα πούμε ακόμα λίγο εδώ" (στο xorisdesmefseis), και το αμίμητο "δεν μπορώ να βγαίνω ραντεβού με τον καθένα έτσι εύκολα"... (με αυτόν που "μιλάνε" τόσες μέρες, με θέμα συζήτησης το πόσο πολύ τους αρέσει να γαμιούνται από τον κώλο, να παίρνουν βαθύ τσιμπούκι και να τα καταπίνουν, και άλλα τέτοια... Αλλά όχι ραντεβού...).
Πετάτε τα λεφτά σας. "Όλες" λένε ότι γουστάρουν σεξ, κάποιες και "άγριο" (στο προφίλ τους γράφουν "γουστάρω να γαμιέμαι από τον κώλο", και άλλα τέτοια), αλλά δεν γίνεται ούτε ένα ραντεβού.
Είπα να το δοκιμάσω λόγω κοραναιου, αλλά είναι, τελικά, απάτη.
Καλύτερα να πήγαινα στις πουτ@νες. Κλαίω τα λεφτά που έδωσα.
Προσέξτε μην την πατήσετε κι εσείς.

replies: