Καλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα των Γραφείων Γνωριμιών – Γάμου ΒΕΡΑ! Το γραφείο μας βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και σκοπός μας είναι η καταπολέμηση της ανθρώπινης μοναξιάς που στην σύγχρονη κοινωνία έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Εμπιστευτείτε μας να σας βοηθήσουμε ώστε οι έντονοι ρυθμοί, η ανασφάλεια, η καχυποψία και γενικά το “εχθρικό” πρόσωπο της σύγχρονης κοινωνίας να μην γίνει εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Η ζωή είναι πιο όμορφη όταν την μοιράζεσαι με κάποιον !

Πως δουλευουμε

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αρχή της συνεργασίας μας είναι να γίνετε μέλος αφού έτσι διασφαλίζεται η διακριτικότητα και η απόλυτη εχεμύθεια που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες μας. Όλες οι εγγραφές νέων μελών πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού και να έρθετε να γνωριστούμε. Από την στιγμή που γίνετε μέλος στο γραφείο μας και αφού κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες και τα θέλω σας θα κινηθούμε άμεσα, υπεύθυνα και με διακριτικότητα για να σας φέρουμε σε επαφή με τον σύντροφο που σας ταιριάζει.


Επαφή

Πλατεία Δημοκρατίας 1, Βαρδάρης, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54629 Τηλέφωνο: +30.2310514027, 2310515503, 2310515504 Τηλεομοιοτυπία: +30.2310515504


Γάμου Βepa Κριτικές

Δεν έχουμε ακόμη κριτικές. Παρακαλούμε μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με άλλους επισκέπτες και γράψτε μια κριτική σχετικά Γάμου Βepa.

Επίσκεψη Γάμου Βepa